Compact
Alla priser visas inkl. moms.
Vi reserverar oss för feltryck och specifikationsändringar
100%x180
EcoRide Flexible 3vxl
Hopfällbar elcykel från EcoRide - vår smartaste modell enligt många. Stabil och snygg design i kombination med hög kvalité och komponenter från välkända varumärken ger en pålitlig elcykel som får plats i bagageluckan. Standardbatteri på 11Ah med celler från välkända Panasonic. Modellen är utrustad med smart hub-växel och fotbroms som ger bra komfort och bromsverkan du kan lita på.
100%x180
EcoRide Flexible H3 Disc 3vxl

Perfekt modell för dig som vill kunna förvara din cykel på små ytor. Kanske ska du på båt- eller husvagnssemester och vill få plats smidigt med en elcykel. Eller så pendlar du i stan och vill ställa din elcykel under skrivbordet på jobbet. Med en kompakt 20” cykel får man en kvick och rolig cykel att cykla på. Givetvis fullt utrustad med skärmar från SKS Germany, heltäckande kedjeskydd från SKS, belysning fram och bak kopplad till systemet, pakethållare i aluminium och godkänt lås från Abus. Flexible är utrustad med Spintech C2 display som visar all nödvändig information om systemet tydligt på en LCD display. Denna display visar också när det är dags för service på cykeln. När det är dags för service så visas ett verktyg i displayen. Allt för att du ska bli påmind om att serva din cykel i tid så den fungerar säkert och i många år framöver. Till Spintech C2 displayen så följer också två stycken RFID kort som heter K1 Computer Key. K1-kortet används för att låsa upp displayen när man startat systemet. Denna funktion är möjlig att avaktivera men finns för att göra det svårare för tjuvar att stjäla cykeln.

Rekommenderad längd: 155-185 cm

100%x180
EcoRide Shorty H7 7vxl
En kompakt, snygg och bekväm cykel med elmotorn i bakhjulet. En liten cykel med mycket funktion. Extra breda däck från Schwalbe för maximal komfort och grepp. Stor korg fram för att få med sig diverse otympliga föremål. Baktill har vi utrustat Shorty med sidoväskhållare för den som önskar få med sig mer tradionella sidväskor. Med elmotor i bakhjulet så får man en skön assistans som inte påverkar styrningen. Elsystem från Spintech med 11 Ah litiumbatteri samt en tydlig och lättanvänd display Spintech C2 med tillhörande K1 RFID kort. Denna display har ger elcykeln en extra säkerhet mot tjuvar som vill starta systemet och cykla iväg. Utan K1 RFID kort så kommer man inte in i displayen och kan inte få igång systemet. Utanpåliggande växlar från Shimano Acera. Hydrauliska skivbromsar bak och fram från Shimano. Som vanligt på Ecoride utrustad med helstäckande skärmar bak och fram, godkänt lås och belysning inkopplat till systemet.
Rekommenderad längd: 165-195 cm