Väskor
Alla priser visas inkl. moms.
Vi reserverar oss för feltryck och specifikationsändringar
100%x180
Atran Duffelväska Pulse AVS

Duffelväskor är bra för sin mångsidighet, packbarhet och övergripande enkelhet. De är designade för att ta stryk och avsedda att vara ditt ultimata gym- eller resesällskap. Vissa säger att duffel har använts sedan 1600-talet! Ändå är många väskor på marknaden inte byggda med den kvalitet eller tekniska finess som krävs för personer med en aktiv livsstil. Tills nu.

Pulse Duffle Bag är gjord för att rymma allt. Dess rymliga huvudfack erbjuder 36L förvaringsutrymme och de smarta interna mesh- och blixtlåsfickorna gör det enkelt att hålla ordning på din vattenflaska och mindre saker. Den har också en stor ytterficka med dragkedja för dina skor eller smutsiga redskap.

Pulsens avtagbara axelrem, vattentäta beläggning och AVS-integration gör den till den perfekta följeslagaren för alla dina behov när du är på språng. Fäst den på din cykel eller kasta den över axeln.

Investera i den kvalitetsväska din livsstil kräver.

100%x180
Atran Laptopväska Metro 15 AVS
Atran Velo METRO 15 är en smart, vattentät budväska med integrerad AVS för cyklisten i staden. Väskan är utrustad med en AVS-adapter och en fullt justerbar axelrem. Väskan är vattentät på ovansidan och sidorna, vilket skyddar innehållet, som är säkert stängt inuti av magnetiska hållare. Väskan har plats för en 15" laptop och är full av fickor med plats för pennor, nycklar, papper och andra småsaker.
100%x180
Atran Packväska Travel Side Panniers AVS

Vattentäta sidoväskor med förmonterat AVS-fäste. TRAVEL Travel är väldigt lätt att klicka av och på tack vare AVS-systemet. Komplettera med en topväska om ni vill ha med er ännu mer packning. Reflex och möjlighet att montera en liten lampa på väskan. 3st avtagbara innerfickor för småsaker. 

Mått: W37 x H33 x D12.

Totalbredd: 42 cm

Volym 24,5 L.

Vikt: 1,65 kg inkl AVS.

100%x180
Atran Packväska Travel Top Bag AVS

Vattentät topväska med AVS. Travel är väldigt lätt att klicka på och av pakethållaren. Går även att använda tillsammans med sidoväskor. Syns bra med reflexband och möjlighet att fästa en liten lampa på väskan. 3st avtagbara innerfickor för småsaker. 1st extra ficka på sidan. 

 Mått: W33 x H20 x D16.

Volym: 10,5 L.

Vikt: 945 gram


100%x180
Atran Packväska Zap Side Panniers AVS

Moderna vattenresistenta sidoväskor med förmonterad AVS. Zap är väldigt enkel att klicka i och ur och har bra lastkapacitet. Interna fickor.

Mått: W33 x H40 x D19. 

Volym: 25L/väska.

Vikt: 1,5 kg inkl AVS

100%x180
Atran Packväska Zap Single Side Pannier AVS

Moder vattenresistent sidoväska med förmonterad AVS. Zap är väldigt enkel att klicka i och ur och har bra lastkapacitet. Axelrem och överdrag för AVS-systemet på baksidan. 

Mått: W33 x H40 x D19. 

Volym: 25L

Vikt: 0,75 kg inkl AVS

100%x180
Atran Packväska Zap Top Bag AVS

Modern topväska med förmonterad AVS. Zap är väldigt enkel att klicka på och av pakethållaren. Kan monteras ovanpå sidoväskor för att utöka lastkapaciteten. Expanderbara sidofickor ger ytterligare volym. Interna fickor och stroppar ovanpå väskan för att kunna spänna fast last. Axelrem och bärhandtag. 

Mått: W33 x H20 x D16. 

Extraväskor: W26 x H26 X 6.

Volym: 10,5 L + 8 L.

Vikt: 880 gram inkl AVS.

100%x180
Atran Pannierväska Bella AVS
Atran Velo Bella är en praktisk, vattentät väska med integrerad AVS. Väskan har ett stort fack samt två mindre innerfickor och en yttre sidoficka.